Η Μενεγάκη πήρε τηλέφωνο τον Ουγγαρέζο στον αέρα! Τι μήνυμα έστειλε στην Σκορδά;

Σε απόγνωση η Ελένη με την τηλεθεάτρια Φιγαλεία! Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Όταν τηλεφώνησε στην Ελένη Μενεγάκη η τηλεθεάτρια Φιγαλεία από το χωριό Φιγαλεία της Ηλείας δημιουργήθηκε μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκάλεσαν γέλιο και απρόοπτα.

Αρχικά, η Ελένη βάφτισε ξανά την τηλεθεάτρια «Φρυγανία» και «Σιγαλεία», νομίζοντας ότι είχε βαφτιστεί στη Γαλλία. Η προβληματική επικοινωνία της παρουσιάστριας με την κυρία στο τηλέφωνο μαζί με το χαρακτηριστικό γέλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα εκνεύρισαν την Ελένη Μενεγάκη και την οδήγησαν σε απόγνωση…

Για να διευκολύνει την παρουσιάστρια, η τηλεθεάτρια την παρότρυνε να την φωνάζει «Φαίη» και τότε ήταν που θυμήθηκε η Ελένη: «Η Φαίη Σκορδά έχει γενέθλια την ίδια μέρα με την κόρη μου τη Λάουρα, οπότε ας πω τώρα χρόνια πολλά, είναι στις εννιά του μήνα. Γεια σου Φαίη, χρόνια πολλά για μεθαύριο»!

//www.youtube.com/embed/B0vefJXtmmk

Μετά από λίγο, ένας τηλεθεατής ενημέρωσε την Ελένη ότι την ίδια μέρα έχει γενέθλια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η διαφωνία στο πάνελ για την ηλικία του Δημήτρη οδήγησαν την Κατερίνα Ζαρίφη σε on air τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Το αρχικό σοκ του παρουσιαστή όταν συνειδητοποίησε ότι είναι στον αέρα του ALPHA έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν άρπαξε το τηλέφωνο η Ελένη Μενεγάκη και του είπε: «Αγόρι μου χρόνια σου πολλά! Έχουμε να μιλήσουμε καμιά δεκαριά χρόνια που έχεις να έρθεις στην εκπομπή. Η πρώτη σου συνέντευξη, να μην το ξεχνάς αυτό όμως γιατί σου έφερα και γούρι! Έχεις πιάσει τη θέση στο MEGA και δεν κουνιέσαι! 

//www.youtube.com/embed/hvjp0w3g4wM

Δείτε ακόμα:

H Eλένη απάντησε στα χθεσινά σχόλια του Μουτσινά… Στέλνοντας του ένα μπουκάλι κρασί!

H παρατήρηση της Ελένης στην αρχισυντάκτρια της! «Η κουβέντα αυτή δεν ήταν για να βγει»