Η Μέλπω Ζαρόκωστα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Πήγε στράφι το ταλέντο της»

Μέλπω Ζαρόκωστα

«Δυστυχώς ανέθεσε η ίδια στον εαυτό της το… ρόλο της Μπριζίτ Μπαρντό. Το ήθελε πολύ, κακώς».

Η Μέλπω Ζαρόκωστα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και την Εύη Γιαρκιά, όπου μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Ο Φίνος ήταν εξαιρετικός κύριος, με αγαπούσε πολύ. Το να παίζεις με αυτή τη γυναίκα, τη Ρένα Βλαχοπούλου, ήταν δώρο Θεού. Να μη σου μένει άντερο από το γέλιο συνέχεια. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο πιο ωραίος άντρας που έχω συναντήσει στη ζωή μου, αλλά ήταν καταθλιπτικός λιγάκι. Όλο με πείραζε, δημιουργούσε ευχάριστο κλίμα και ήταν και αθυρόστομος.

Στο “Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” ήταν εντολή του σκηνοθέτη να δείρω την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Και η σκηνή μια κι έξω. Και κατά τη διάρκεια του γυρίσματος μου λέει η Αλίκη “άσε με να ανέβω από πάνω, πρωταγωνίστρια είμαι”. Δυστυχώς ανέθεσε η ίδια στον εαυτό της το… ρόλο της Μπριζίτ Μπαρντό. Το ήθελε πολύ, κακώς! Ήταν περίφημη ηθοποιός και πήγε στράφι το ταλέντο της.

Του Παπαμιχαήλ δεν του πήγαινε αυτός ο χώρος, της Αλίκης της πήγαινε. Και ο ίδιος ήταν ένα χαμένο άτομο μέσα σε αυτό το χώρο. Δύσκολος. Καλό παιδί, αλλά όχι για την οικογένειά του», είπε μεταξύ άλλων η Μέλπω Ζαρόκωστα.