Η Μελίνα Μακρή για την κρίση στο γάμο της: «Περάσαμε μια φάση και στεναχώριας και αποξένωσης»

Μελίνα Μακρή

«Ήταν μια δύσκολη φάση για εμάς», παραδέχεται η Μελίνα Μακρή.

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε η Μελίνα Μακρή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη της, ενώ παραδέχτηκε ότι πέρασε κρίση στον γάμο της.

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου. Είναι και δύσκολες οι εποχές, με Covid, οπότε προσέχω περισσότερο. Είναι ήσυχο, έχει βολευτεί. Είμαι 6,5 μηνών. Είναι μια ωραία, πρωτόγνωρη εμπειρία. Έμαθα το φύλλο του μωρού με ένα πάρτι στο σπίτι μου. Μου το ανακοίνωσαν με μια τούρτα. Χαίρομαι πολύ που είναι αγοράκι», είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή.

Η Μελίνα Μακρή είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, η αλήθεια είναι. Παλιά όταν πάχαινα έπαιρνα μόνο στο πρόσωπο. Τώρα έχω μόνο κοιλιά. Έχω πάρει 8 κιλά με την εγκυμοσύνη. Επειδή έχω θυρεοειδή, χασιμότο, δίνω αγώνα με τα κιλά. Το μωρό θα ήθελα από εμένα να πάρει τον δυναμισμό μου και από τον σύζυγο την ψυχραιμία και τη λογική του. Επίσης, ας του πάρει τα πεταχτά αυτιά, είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό».

Για τον σύζυγό της, η Μελίνα Μακρή είπε: «Είμαι παντρεμένη από το 2015 αλλά μαζί με τον Φράνκι είμαστε 13 χρόνια. Είναι ηχολήπτης αλλά λόγω της κρίσης στον κλάδο πλέον είναι υπεύθυνος προσωπικού σε δύο καταστήματα. Εγώ εδώ και δύο χρόνια κάνω ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Το 2020 περάσαμε κρίση στον γάμο μας. Με την καραντίνα και την αλλαγή του επαγγέλματός του ήταν μια δύσκολη φάση για εμάς. Περάσαμε μια φάση και στεναχώριας και αποξένωσης».

«Στο σχολείο είχα δεχτεί bullying αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να το προκαλούσε. Ήμουν πολύ ντροπαλή και κλειστή ως χαρακτήρας και φαινόμουν εύκολος στόχος. Έχω φοβίες. Δεν μπαίνω σε ασανσέρ και φοβάμαι και τα έντομα. Ακόμα και μια μύγα», πρόσθεσε επίσης η Μελίνα Μακρή.