Η Μελίνα Μακρή αποκαλύπτει πως είναι έγκυος στον 5ο της μήνα

Μελίνα Μακρή

"Ήταν όνειρο μου η δημιουργία οικογένειας, οι συνθήκες όμως δεν ήταν καθόλου ευνοϊκές για μένα και τον σύζυγο μου" παραδέχθηκε η Μελίνα Μακρή.

Στην κάμερα του Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Μελίνα Μακρή το πρωινό της Πέμπτης με αφορμή την πρώτη της εγκυμοσύνη. Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της!

Πιο συγκεκριμένα, η Μελίνα Μακρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περιμένω το μωράκι μου, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και είμαι στον 5ο μήνα. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ στη ζωή μου και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε».

«Πάντα το ήθελα. Ήταν όνειρο μου η δημιουργία οικογένειας, οι συνθήκες όμως δεν ήταν καθόλου ευνοϊκές για μένα και τον σύζυγο μου. Όποτε θέλαμε να προσπαθήσουμε για αυτό γίνονταν πολύ δύσκολες καταστάσεις, άσχημα πράγματα και εμπόδια στη ζωή μας οπότε δεν μπορούσαμε να το καταφέρουμε» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά πάω όπως με πάει η ζωή. Αποδέχεσαι αυτό που γίνεται και δεν χάνεις την ελπίδα σου».

«Μέχρι σήμερα η εγκυμοσύνη έμεινε κρυφή μάλλον γιατί δεν έχω βγει καθόλου από το σπίτι»!