Η Μελίνα Ασλανίδου στο Join Us

Σήμερα στις 18:00 στον ΣΚΑΙ.

Το Σάββατο 16 Απριλίου, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Μελίνα Ασλανίδου. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια περιγράφει γιατί το έσκαγε από το σπίτι της όταν ήταν μικρή, μιλάει για το Voice και πως της έκανε καλό στην καριέρα της και αποκαλύπτει ότι έχει μείνει πολλές φορές στη ζωή της χωρίς χρήματα.
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Δημήτρη Πιατά. Ο ηθοποιός δηλώνει χιουμορίστας, μιλάει για την σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και αποκαλύπτει πως η γυναίκα του τον ερωτεύτηκε όταν τον είδε ντυμένο γυναίκα για έναν ρόλο.
Συναντούν την Μαίρη Συνατσάκη στα παρασκήνια της φωτογράφισης για περιοδικό και έμαθαν για ποιο λόγο έβαψε τα μαλλιά της γοργονέ.
Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει λαχταριστά τρουφάκια με διάφορες επικαλύψεις ενώ οι σεφ του La Pasteria μαγειρεύουν ένα λαχταριστό πιάτο από το μενού : Λιγκουίνι με σολομό.
Δείχουν ποιες ασκήσεις πρέπει να κάνουν όλοι για να αποκτήσουνκαλλίγραμμα πόδια, λίγο πριν βγουν στην παραλία.
Αντιγράφουν το στιλ του πιο καλοντυμένου κοριτσιού στο Λονδίνο, της Poppy Delevigne, μαθαίνοντας όλα τα στιλιστικά μυστικά της.
Tα παιδιά μαθαίνουν πως μπορούν να προσφέρουν στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Ανακαλύπτουν tips ομορφιάς από την δερματολόγο, Μαρία Καλδέρη, για να είμαστε ακόμα πιο λαμπερές.
Ακόμα ρωτούν την χημικό, Κατερίνα Βασιλάτου, για τα συμπληρώματα διατροφής. Πότε μπορούν να τα πάρουν, είναι ακίνδυνα και τι προσφέρουν;
Πηγαίνουν θέατρο στην «Όπερα της Πεντάρας», με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη, τον Χρήστο Λούλη, την Νάντια Κοντογεώργη κ.α. και μετά δοκιμάζουν ασιατικές γεύσεις στο Yama Sushi Bar.

Την Κυριακή 17 Απριλίου η Nτίνα Νικολάου είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η επιτυχημένη σεφ μιλάει για τη ζωή της στο Παρίσι, περιγράφει το πώς βλέπουν την ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό και αποκαλύπτει ότι ερωτεύτηκε τον άντρα της με την πρώτη ματιά.
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κάνει βόλτα με την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μαριέττα Φαφούτη με το αυτοκίνητο και μιλάνε για όλα. Για το πώς κατάφερε να χάσει 20 κιλά αλλά και για το πώς είναι το ιδανικό ραντεβού.
O Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει ένα αλμυρό και ένα γλυκό. Κοφτό μακαρονάκι με λαχανικά στον φούρνο και τιραμισού με σοκολάτα.
Η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας κερνάει μια τάρτα με μήλα.
Μαθαίνουν με ποιο τρόπο πρέπει να κάνουν αποτοξίνωση στον οργανισμό μας.
Βγάζουν τις πιο τέλειες φωτογραφίες με το κινητό με τις συμβουλές του mobile photographer, Φάνη Παυλόπουλου.
Η Βάλια Νούσια δίνει έξυπνα tips έτσι ώστε να καθαρίζουν εύκολα και με οικονομία το σπίτι μας.
Τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν ποδήλατο.
Αντιγράφουν τις τεχνικές μακιγιάζ (contouring) που ακολουθεί η Kim Kardashian και έπειτα γυμνάζονατι με βαράκια για να έχουν ένα τέλειο σώμα μέχρι το καλοκαίρι.
Κάνουν αόρατη ορθοδοντική και φτιάχνουν τα δόντια γρήγορα και χωρίς να το καταλάβει κανείς.