Η Μελίνα Ασλανίδου ξεκαθαρίζει: «Δεν έχει να κάνει με την ίδια εκπομπή, είναι σε άλλο κανάλι και έχει άλλο τίτλο»

Μελίνα Ασλανίδου

Η τραγουδίστρια απαντά για τη νέα της εκπομπή στην ΕΡΤ και τη "σύγκριση" με την "Αυλή των Χρωμάτων" της Αθηνάς Καμπάκογλου.

Η Μελίνα Ασλανίδου, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή των Music Events Live της 87ης ΔΕΘ την Πέμπτη 14/9, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο τηλεοπτικό της βήμα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμένεται να συμμετάσχει στη νέα, μουσική εκπομπή που ετοιμάζουν από κοινού ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Κώστας Μπαλαχούτης στην ΕΡΤ1, με τίτλο «Νύχτα Στάσου».

«Έχω πολύ μεγάλη χαρά και είναι πολύ μεγάλη τιμή, γιατί θα είμαστε μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Κώστα Μπαλαχούτη στην ΕΡΤ1 σε μία άκρως μουσική εκπομπή και μάλιστα για τη μεγάλη μου αγάπη: το λαϊκό τραγούδι», δηλώνει η Μελίνα Ασλανίδου.

«Θα εντρυφήσουμε μέσα στο λαϊκό τραγούδι και θεωρώ ότι θα είναι μία πολύ όμορφη στιγμή αυτή. Θα κάνουμε πολλές εκπομπές, ξεκινάμε σιγά-σιγά και τα γυρίσματα», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Σε ερώτηση σχετικά με τη διαμάχη ανάμεσα στην Αθηνά Καμπάκογλου και τη διοίκηση της ΕΡΤ, η Μελίνα Ασλανίδου διευκρινίζει:

«Δεν έχει να κάνει με την ίδια εκπομπή. Είναι σε άλλο κανάλι κατ’ αρχάς, έχει και άλλο τίτλο. Θα είναι τελείως διαφορετικό. Δεν έχει να κάνει με την ιδέα της κυρίας Καμπάκογλου, την οποία σέβομαι, εκτιμώ και αγαπώ. Έχω πάει κι εγώ στην εκπομπή που είχαν μαζί με τον Χρήστο (Νικολόπουλο)».