Η Μέγκι Ντρίο «κατακεραυνώνει» την Έλενα Γαλύφα

Μέγκι Ντρίο

"Βέβαια βλέπω κι ένα άλλο όνομα που δεν κολλά καθόλου. Την Έλενα Γαλύφα, η οποία είναι μια blogger όχι και τόσο πετυχημένη" είπε η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου κι απασφάλισε για ακόμα μία φορά για το GNTM. Παράλληλα στάθηκε και στην επιλογή της Έλενας Γαλύφα ως κριτής, που δεν της άρεσε καθόλου.

«Συμφωνώ που επέστρεψε η Βίκυ Καγιά, μήπως αυτά τα παιδιά μπορέσουν να βρούνε μετά μια δουλειά. Ο Γιώργος Καράβας απέδειξε ότι έχει θέση στην κριτική επιτροπή πέρυσι. Ο κόσμος το έβλεπε για τον Καράβα. Για ποιον να το δει; Για την Ζενεβιέβ; Που δεν κολλούσε καν στην επιτροπή; Ή για τον Σκουλό, που κούρασε κι έπρεπε να φύγει;» είπε η Μέγκι Ντρίο.

«Βέβαια βλέπω κι ένα άλλο όνομα που δεν κολλά καθόλου. Την Έλενα Γαλύφα, η οποία είναι μια blogger όχι και τόσο πετυχημένη. Έχει σοβαρό και καλό προφίλ αλλά αν μιλάμε για blogger ας έλεγαν στην Ιωάννα Τούνη. Θα είχε περισσότερα να δώσει τα παιδιά. Εγώ περίμενα να ακούσω κάπου την Βίκυ Κουλιανού και δεν τη βλέπω. Δεν βλέπω να υπάρχουν στοιχεία μόδας στο μόντελινγκ κι αντικαθίσταται με blogging» συμπλήρωσε η Μέγκι Ντρίο.