Η Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της, περνάει δύσκολα»

Ντρίο

"Γνωρίζω ότι είχαν προβλήματα στη συνεννόηση, ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους".

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Μέγκι Ντρίο. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αναφέρθηκε στη Μικαέλα Φωτιάδη, μετά τις σοκαριστικές φωτογραφίες που ανάρτησε η πρώην Σταρ Ελλάς, όπου φαίνεται χτυπημένη και γεμάτη μώλωπες.

Η Μικαέλα Φωτιάδη κάνει έκκληση μετά τις σοκαριστικές της φωτογραφίες: «Σεβαστείτε την κατάσταση μου».

«Συνεχίζει να είναι φίλη μου η Μικαέλα και συνεχίζω να είμαι δίπλα της σε αυτές τις στιγμές. Τα είδα κι εγώ αυτά κι έχω στεναχωρηθεί. Της έστειλα μήνυμα να ρωτήσω πώς είναι και μου είπε: όλα εντάξει, θα τα πούμε όταν επιστρέψω», περιγράφει η Μέγκι Ντρίο σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Γνωρίζω ότι η Μικαέλα τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της. Γνωρίζω ότι περνάει δύσκολα, η ίδια έχει πει ότι έχει χωρίσει. Είναι λεπτό το ζήτημα», αποκαλύπτει στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

«Γνωρίζω ότι είχαν προβλήματα στη συνεννόηση, ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και απ’ ό,τι ξέρω τελευταία η Μικαέλα έχει νοικιάσει κι ένα σπίτι μόνη της και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της», δηλώνει η Μέγκι Ντρίο στο Super Κατερίνα για την πρώην Σταρ Ελλάς.

«Ζει μόνη της πλέον και όχι με την πρώην σχέση της. Πηγαίνει καλύτερα», ανέφερε κλείνοντας στην επικοινωνία της η Μέγκι Ντρίο για την υπόθεση της Μικαέλας Φωτιάδη.