Η Μέγκι Ντρίο απαντά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up

ΜΕΓΚΙ ΝΤΡΙΟ

"Μου λείπει η τηλεόραση αλλά θα ήθελα να την κάνω πιο σωστά με μια ομάδα που ταιριάζω."

Τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα συνάντησε η Μέγκι Ντρίο για το Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε αν θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και την περιπέτεια που είχε πρόσφατα με την κλοπή του αυτοκινήτου της.

Η Μέγκι Ντρίο δήλωσε: «Μου λείπει η τηλεόραση αλλά θα ήθελα να την κάνω πιο σωστά με μια ομάδα που ταιριάζω. Η Ηλιάνα είναι πολύ καλή, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλή. Δεν είναι εύκολο, το μοντέλο δεν μιλάει πρέπει να δείχνει την εικόνα της. Να δεις ένα μοντέλο να είναι κεντρική παρουσιάστρια δύσκολο. Εγώ το έκανα πέρυσι σε ένα πάνελ κι ήταν πολύ δύσκολο. Φυσικά θα πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή της.»

Το μοντέλο πρόσθεσε για την περιπέτεια που είχε: «Θεωρώ ότι θα βγω σύντομα από αυτό. Οι αρχές είναι δίπλα μου κι όλα θα πάνε καλά. Αυτό που θέλω είναι να μείνω πιο silent mode σε αυτό το κομμάτι μέχρι να ξεκαθαριστούν όλα και νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό δρόμο. Όταν σου έρχονται πολλά πράγματα μαζεμένα σου έρχεται στο μυαλό ότι κάποιος σε παρακολουθεί. Ξέρεις εμείς οι δικηγόροι όταν συμβαίνουν τέτοια, αρχίζουμε και σκεφτόμαστε παραπάνω. Δε θέλω να έχω αυτό το view προς το παρόν, αφού έχω επικοινωήσει μετις αρχές θεωρώ ότι έχω κάνει την καλύτερη δουλειά και θα φανούν όλα.»