Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Σταμάτη Γονίδη: «Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί»

Ματίνα Παγώνη

"Υποβαθμίζεται ο ίδιος", λέει η Ματίνα Παγώνη.

Καλεσμένη στο Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Ματίνα Παγώνη κλήθηκε να απαντήσει και στα όσα έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης σε πρόσφατη ανάρτησή του.

«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι, όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε! Σταμάτης», έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης.

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε ως εξής: «Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δεν μπορεί να αποφασίζει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους, εάν θέλει να τον σέβονται. Γιατί διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε, υποβαθμίζεται ο ίδιος».

«Δεν με ενόχλησε καθόλου, ούτε που ασχολήθηκα, ειλικρινά σας μιλάω. Σε όλους αρέσει να κάνουν τους γιατρούς. Βέβαια, για να κάνεις τον γιατρό πρέπει να έχεις σπουδάσει 15 χρόνια», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.