Η Ματίνα Νικολάου στην Ιωάννα Μαλέσκου κρυφά από τη Βάνια – «Εγώ δεν το είπα ότι χωρίζουμε, μου το είπανε»

Ματίνα Νικολάου

"Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω", εξομολογείται η Ματίνα Νικολάου.

Συνάντηση κορυφής εντός των τειχών του ΣΚΑΪ, η Ματίνα Νικολάου πήγε κρυφά από τη Βάνια καλεσμένη στην Ιωάννα Μαλέσκου. Το μεσημέρι της Παρασκευής, η ηθοποιός μπήκε στο πλατό και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα… πέταξε την φωνή της Βάνιας και μίλησε ως Ματίνα Νικολάου. Ωστόσο, η Βάνια καραδοκούσε…

«Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά, το Κοκομπλόκο. Είχαν γίνει πολλές πρόβες για να γίνει αυτός ο ρόλος και μετά από χρόνια ήταν ιδέα του Νίκου να εντάξει τον ρόλο στην εκπομπή του. Με πολλή χαρά το δέχτηκα, με φόβο λίγο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές. Τώρα, όταν μου δίνουν κείμενο ταράζομαι, γιατί έχω συνηθίσει το άλλο. Ούτε ο Νίκος ξέρει τι θα του πω, ούτε εγώ ξέρω τι θα μου πει, οπότε είναι όλο αυτοσχεδιαστικό», εξήγησε η Ματίνα Νικολάου για την Βάνια.

Για το διαζύγιό της, η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε πως: «Δεν είναι εύκολο καθόλου να πεις στον άλλον χωρίζουμε. Εγώ δεν το είπα, μου το είπανε, οπότε εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο. Υπάρχει ο τρόπος, αρκεί να ξυπνήσουμε και να το καταλάβουμε αμέσως. Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο, άργησα να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω. Αν το καταλάβεις και καταλάβεις και τους λόγους, όλα είναι εύκολα».