Η Ματίνα Νικολάου σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Δεν είναι εύκολο να γυρίζεις στο πατρικό σου»

Ματίνα Νικολάου

Δείτε όλα όσα είπε η Ματίνα Νικολάου.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Roomies” ήταν σήμερα η Ματίνα Νικολάου, η οποία μίλησε για το γιο της, τη μητέρα της, ενώ τόνισε πως δεν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί και να κάνει κι άλλο παιδάκι.

«Σαν μαμά είμαι λίγο αυστηρή. Έχει ψηλώσει πλέον ο γιος μου και φοβάμαι να είμαι πια αυστηρή, δεν με παίρνει κιόλας. Είμαι λίγο αυστηρή, προσπαθώ να έχει πρόγραμμα. Με βοηθάει η μητέρα μου, πάντα ήταν η μαμά δίπλα μου. Χωρίς τη μαμά δεν θα μπορούσα ούτε θέατρα, τηλεόραση, σχολεία… Δεν είναι ότι καλύτερο να γυρίζεις στο πατρικό σου.

Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν μια λύση ανάγκης και μια λύση που εμένα με εξυπηρετούσε λόγω δουλειάς. Αλλά έχει πάει καλά το πράγμα, έχουμε συνηθίσει οι τρεις μας μέσα στο σπίτι και νιώθω ότι και η μαμά μου το έχει ανάγκη να έχει έναν άνθρωπο γιατί όταν “έφυγε” ο μπαμπάς μου τότε πήγαμε με τον Παναγιώτη και μείναμε εκεί», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί και να κάνει κι άλλο παιδάκι, η Ματίνα Νικολάου απάντησε: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξανακάνω οικογένεια και παιδί. Το έχω συζητήσει με τον σύντροφό μου και δεν θέλει ούτε αυτός. Οπότε, μια χαρά είμαστε».