Η Μαστροκώστα στο «Just the two of Us»

Διαβάστε τι άλλο ετοιμάζει η πρώην γυμνάστρια

Έτσι, θα είναι μία από τις celebrity  συμμετέχουσες στον δεύτερο κύκλο του show, που θα προβάλλεται στο Mega από τον Οκτώβριο με οικοδεσπότες τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δούκισσα Νομικού.

«Όπως κάθε χρόνο, η Γωγώ δέχεται πολλές προτάσεις για τηλεόραση και συνήθως τις απορρίπτει. Αυτή τη φορά δέχθηκε λόγω της φιλίας της με τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλά και την προσφορά του χρηματικού επάθλου για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όλοι γνωρίζουμε την ευαισθησία της Γωγώς σε αυτά τα θέματα, ειδικά μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της», επισημαίνει στο ΛΟΙΠΟΝ πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μόνο που ζήτησε η γνωστή παρουσιάστρια είναι να έχει τον προσωπικό της στιλίστα για τις εμφανίσεις της στη σκηνή του «Just the 2 of Us», που τυχαίνει να είναι ο Σωτήρης Τσαγδής, ο οποίος ούτως ή άλλως επιμελείται την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού και των μελών της κριτικής επιτροπής.

Το «Just the 2 of Us» δεν είναι όμως το μόνο τηλεοπτικό concept στο οποίο θα συμμετέχει φέτος η πρώην γυμνάστρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, η Γωγώ βολιδοσκοπείται αυτή την περίοδο και για την παρουσίαση μιας καινούργιας μουσικής εκπομπής-talent show με πολύ ανατρεπτικό concept, όπου το έπαθλο επίσης θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αν όλα πάνε καλά, το νέο project θα βγει στον «αέρα» τον επόμενο Ιανουάριο.

(ΠΗΓΗ: ΛΟΙΠΟΝ)

Διαβάστε ακόμη: 

Χαϊκάλης – Φιλίνη ανεβαίνουν μαζί στο πάλκο

Μάρκος Σεφερλής: Θα συμμετάσχω στο «Just the two of us»

Λιάγκας: Ότι θα είμαι στο «Just» από εσάς το ακούω…