Η Mάσκα του Ζορρό απόψε στο Mega Cinema

Η Μάσκα του Ζορρό

Το MEGA CINEMA, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε στις 21:00 με τη μετάδοση της «Μάσκας του Ζορρό».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Άντονι Χόπκινς, πρωταγωνιστεί ως Δον Ντιέγκο Ντε Λα Βέγκα, ο οποίος ως ο μασκοφόρος ήρωας Ζορό κατάφερνε να παλεύει ενάντια στην τυραννία και να σώζει τον λαό του Μεξικού τον 19ο αιώνα. Ο αδίστακτος κυβερνήτης Μοντέρο (Στιούαρτ Γουίλσον) και οι άνθρωποι του καταφέρνουν να σκοτώσουν την γυναίκα του, να αρπάξουν την κόρη του και να τον φυλακίσουν.

Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Μοντέρο επιστρέφει στην Καλιφόρνια με σκοπό να καταλάβει την εξουσία, έχοντας μαζί του την κόρη του Ντε Λα Βέγκα, Έλενα, την οποία έχει μεγαλώσει σαν δικό του παιδί.

Ο Ντε Λα Βέγκα μαθαίνοντας το, καταφέρνει να δραπετεύσει και υπό την καθοδήγηση του ο νεαρός Αλεχάντρο (Αντόνιο Μπαντέρας), γίνεται ένας νέος Ζορό, έτοιμος να πάρει εκδίκηση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:Αντόνιο Μπαντέρας, Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς, Άντονι Χόπκινς, Στιούαρτ Γουίλσον, Μάτ Λέτσερ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Μάρτιν Κάμπελ

Η ταινία έχει προταθεί για πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων Όσκαρ καλύτερου μοντάζ ήχου, Όσκαρ καλύτερης μίξης ήχου, αλλά και για  Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης μουσικής ή κωμικής ταινίας, ενώ ο Αντόνιο Μπαντέρας έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου ανδρικού ρόλου.