Η Mάρω Λεονάρδου μιλάει για όλα σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη

Μάρω Λεονάρδου

Δείτε όλα όσα είπε η Μάρω Λεονάρδου στο Mega.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε η Μάρω Λεονάρδου. Η επί χρόνια δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τηλεοπτικών ειδήσεων μίλησε για τα δέκα χρόνια αποχής της από την τηλεόραση, αποκαλύπτοντας πως πλέον δεν έχει καν στο σπίτι της καθώς την ενοχλεί ακόμα και ο ήχος της.

«Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που σταμάτησα την τηλεόραση και τη δημοσιογραφία. Έκανα λίγο ραδιόφωνο μετά. Το 2017 σταμάτησα και το ραδιόφωνο. Πλέον δεν έχω καν τηλεόραση στο σπίτι μου. Με ενοχλεί πλέον ο ήχος της τηλεόρασης…

Δυσφορώ όταν πηγαίνω σε σπίτια και ανοίγουν να δουν ειδήσεις. Οι ειδήσεις όπως είναι σήμερα με ενοχλούν γιατί είναι πολύ τρομακτικές, αυτό το πράγμα με τη μουσική… Εμένα μου αρέσουν τα λιτά πράγματα, χωρίς μουσικές, χωρίς τίτλους, να μιλάει η εικόνα από μόνη της όταν υπάρχει», είπε αρχικά η Μάρω Λεονάρδου.

Η Μάρω Λεονάρδου είπε στη συνέχεια: «Το κοινό είναι όπως το μάθεις, τον σπόρο τον βάλαμε εμείς. Είναι ότι πουλάει αλλά η είδηση δεν είναι πατάτες για να την πουλήσουμε. Είναι αν υπάρχει η είδηση, υπάρχει, 21 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης – δεν ήμουν ποτέ στην ΕΡΤ – η μόνιμη αγωνία ήταν τι θέλει το κοινό. Το κοινό όμως που είναι μπροστά στην οθόνη εγκλωβισμένο και έχει τρεις συγκεκριμένες επιλογές, τι μπορεί να κάνει;

Ή να την πετάξει όπως εγώ ή μένει εκεί. Παλιά θυμάμαι όταν γινόντουσαν τα πρώτα ριάλιτι και ήμουν στον ANT1 και δούλευα εκεί, ερχόντουσαν απ’ έξω και καίγανε σκουπίδια για να καταγγείλουν τα σκουπίδια της τηλεόρασης. Εν μέρει είχαν δίκιο αλλά από την άλλη εσύ τα βλέπεις πως το ξέρεις αλλιώς;».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μάρω Λεονάρδου αποκάλυψε πως πάντα ήθελε να κάνει μια εκπομπή μαγειρικής ή μια που να ασχολείται με τα ζώδια αλλά κανείς δεν είχε σκεφτεί ότι μπορεί να την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

«Στα νιάτα μου υπήρξα μπαλαρίνα. Είχα ανέβει πάνω στη σκηνή, είχα ζήσει το φως, το χειροκρότημα και ως μικρή παιδούλα 25 χρονών που ήμουν όταν βγήκα στην τηλεόραση, θεωρούσα ότι και αυτή είναι μια προέκταση της θεατρικής σκηνής, φώτα, κάμερες, πάμε. Δεν θεωρούσα ότι υπάρχει κάτι άλλο από πίσω», είπε επίσης η Μάρω Λεονάρδου.