Η Μάρω Κοντού στην πιο ξεκαρδιστική συνέντευξη – «Ήπια το κονιάκ και μου είπε το περιβόητο έλα … στον τόπο σου»

Μάρω Κοντού

"Στην Πάτρα ήρθε να με δει ο Χορν. Δεν είπα λέξη στην πρώτη πράξη. Χτυπούσα πάνω στα έπιπλα, είχε στεγνώσει ο λαιμός μου και μπαίνει στο διάλειμμα κι άρχισα να τρέμω. Μου λέει σκ...ά ήσουν χρυσό μου" ανέφερε η Μάρω Κοντού.

Στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι φιλοξενήθηκε η Μάρω Κοντού, η οποία μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ξεκίνημά της στην υποκριτική και τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Χορν. Με τις περιγραφές της κατάφερε να προκαλέσει χαμό και να λυθούν όλοι στα γέλια στο πλατό.

«Στην Πάτρα ήρθε να με δει ο Χορν. Δεν είπα λέξη στην πρώτη πράξη. Χτυπούσα πάνω στα έπιπλα, είχε στεγνώσει ο λαιμός μου και μπαίνει στο διάλειμμα κι άρχισα να τρέμω. Μου λέει σκ…ά ήσουν χρυσό μου… Μετά με είδε στη σκηνή με ένα παλτό και μου είπε θα τον βγάλεις το ρόλο κι έφυγε. Στις πρώτες πρόβες ήταν να με δέρνουν. Είχε βοηθό τον Μηνά Χρηστίδη και τον έβλεπα να αναστενάζει.

Ο Γιώργος Λεμπέσης, ο μετέπειτα θεατρικός επιχειρηματίας, μου είπε ότι οι ηθοποιοί του Κουν όταν έχουν τρακ, πίνουν κονιάκ. Μου έφερε ένα της συμφοράς και τα είπα κάπως καλύτερα. Βγήκε ο Χορν κι είπε το περιβόητο, έλα … στον τόπο σου. Δεν σόκαρε ο τρόπος που τα έλεγε» ανέφερε η Μάρω Κοντού και σκόρπισε γέλια.