Η Μάρλεν «δίνει» αυθόρμητα τον Πάνο Ιωαννίδη – «Μπέρδευε τα λόγια του»

Μάρλεν

"Εγώ τον καταλαβαίνω γιατί ήταν όλη μέρα στον δρόμο ο άνθρωπος".

Η Μάρλεν Γρυντάκη βγήκε από το MasterChef και έχει στρωθεί στη δουλειά. Η Μαίρη Αρώνη από το Πρωινό την συνάντησε και η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής τα είπε όλα για όλους, ακόμα και για τους κριτές.

«Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ο Νίντζας, ο στρατηγός μας. Είναι στην κουζίνα, στη δουλειά του και όλα αυτά που φτιάχνει, ο τρόπος που πειθαρχεί το προσωπικό του στην κουζίνα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι το sex symbol των κριτών. Έχει αυτό το στυλ που προσελκύει όλες τις γυναίκες. Λίγο καθυστερούσε τα γυρίσματα, καμιά φορά μπέρδευε τα λόγια του. Ήταν λόγω κούρασης γιατί έτρεχε και το μαγαζί του, εγώ τον καταλαβαίνω γιατί ήταν όλη μέρα στον δρόμο ο άνθρωπος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι η χαρά της ζωής, η χαρά της παρέας, έχει χιούμορ, κάνει πλάκες, πειράζει τους άλλους. Το ίδιο κάνει και ο κ. Κοντιζάς, ο οποίος πειράζει πάρα πολύ τον κ. Κουτσόπουλο», ανέφερε η Μάρλεν.

Όταν η δημοσιογράφος την πληροφόρησε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε πρόταση συνεργασίας στην Μαρία Μπέη, η Μάρλεν απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Καλά να πάθει»!