Η Μαρλέν Αγγελίδου απαντά για τη διάλυση των Hi-5, αλλά και τις σκέψεις για reunion

Μαρλέν Αγγελίδου

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρλέν Αγγελίδου.

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” και την Πένυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη η Μαρλέν Αγγελίδου από τις Hi-5. Η τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική, μίλησε για την διάλυση του συγκροτήματος, ενώ απάντησε και για το αν υπάρχουν σκέψεις για reunion.

«Τα τελευταία εφτά χρόνια ζω στην Αμερική. Δεν έχει αλλάξει κάτι, ακόμα με τη μουσική ασχολούμαι και είμαι σε ένα γυναικείο συγκρότημα. Είναι στη σκέψη μας να κάνουμε ένα reunion, αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει. Εγώ θέλω πολύ να το κάνουμε, το έχω πει και στη Σάγια και στη Νάνσυ, το ξέρουν τα κορίτσια.

Μετάνιωσα που εκείνη την περίοδο δεν το διασκέδασα παραπάνω. Ήθελα απλά να είναι όλα τέλεια, πάντα σκεφτόμουν αυτό και δεν μπορούσα να αφεθώ και να το απολαύσω. Οι Hi-5 διαλύθηκαν γιατί ξαφνικά η εταιρεία λίγο μας άφησε, μείναμε μόνες μας, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δυστυχώς αφήσαμε και τον κόσμο έτσι. Και αυτό το μετανιώνω λίγο, θα ήθελα να έχουμε τελειώσει πιο… grande, να είχαμε αποχαιρετήσει τον κόσμο σωστά», είπε μεταξύ άλλων η Μαρλέν Αγγελίδου.