Η Μάριον Μιχελιδάκη για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό – «Είχα θέμα στους πνεύμονες»

Μάριον Μιχελιδάκη

Αρχικά το πέρασα πιο ήπια με λίγο πυρετό αλλά έπαιρνα παρακεταμόλη γιατί είχα κούραση. Δεν έχασα όσφρηση και γεύση αλλά είχα συνεχόμενο χαμηλό πυρετό." σημείωσε η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η Μάριον Μιχελιδάκη ήταν καλεσμένη στο Happy Day και περιέγραψε την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και πόσο δύσκολα την βίωσε όλη αυτήν την κατάσταση.

Η Μάριον Μιχελιδάκη δήλωσε: «Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Το περνούσα στο σπίτι κι είχα χαμηλό πυρετό. Ήμουν πάρα πολύ σχολαστική και ψύχραιμη τηρώντας τα μέτρα. Είχα κάνει δύο rapid test την εβδομάδα, που βγήκα θετική και τελευταίο την Παρασκευή. Την Κυριακή είχα έναν πονόλαιμο και πίστεψα από κάποιο ρεύμα. Την Δευτέρα ξύπνησα για απροσδιόριστο λόγο νωρίς και κάτι με ώθησε να κάνω self test. Βγήκε θετικό. Σκέφτηκα να ειδοποιήσω το κανάλι, έβαλα μάσκα και πήρα θερμόμετρο. Το κανάλι μετά μου έστειλε rapid και μοριακά test.

Αρχικά το πέρασα πιο ήπια με λίγο πυρετό αλλά έπαιρνα παρακεταμόλη γιατί είχα κούραση. Δεν έχασα όσφρηση και γεύση αλλά είχα συνεχόμενο χαμηλό πυρετό. Στην έκτη μέρα ένιωσα χειρότερα. Αργότερα ένιωσα μια δύσπνοια κι έκανα εξετάσεις, όπου έδειξαν ότι έχω θέμα στους πνεύμονες. Άρχισα μια αντιβίωση με κορτιζόνη και τώρα θέλει προσοχή… Αισθάνομαι την ανάγκη να πω βιωματικά ότι θέλει πάρα πολλή προσοχή. Δεν ξέρω από που μπορεί να κόλλησα» ανέφερε η Μάριον Μιχελιδάκη.