Η Μάριον Μιχελιδάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου: «Υπάρχει μια ανησυχία, είναι και οι συνεργάτες μου»

Μάριον Μιχελιδάκη

"Με ενδιαφέρει να μάθω πρωτίστως τι γίνεται για τους συνεργάτες μου κι από εκεί και πέρα ελπίζω το κανάλι να προβλέψει και να έχει έναν σχεδιασμό" ανέφερε η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα για την ξαφνική αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open και για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή της από εδώ και πέρα.

«Δεν είναι ευχάριστα αυτά, το διάβασα κι εγώ κάπου. Δεν ήξερα τίποτα. Δεν έχω μιλήσει κι η Μπέττυ Μαγγίρα κι η Ελένη Τσολάκη έχουν συμβόλαιο που λήγουν από όσο ξέρω. Εγώ έχω ακόμα συμβόλαιο που τρέχει για μήνες. Υπάρχει μια ανησυχία γιατί έχω και μία ομάδα. Είναι κι οι συνεργάτες μου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είναι αποφάσεις δικές μου αυτές. Αυτήν την στιγμή έχουν φύγει δύο άνθρωποι με τους οποίους ήρθα η κ. Μασούρου κι ο κ. Λάτσιος» ανέφερε η Μάριον Μιχελιδάκη.

«Από εκεί και πέρα φαντάζομαι ότι το κανάλι θα έχει τις λύσεις τους και τον σχεδιασμό του. Είναι πολύ πρόσφατο. Έχουμε να μιλήσουμε κάποιες ημέρες. Σε αυτό το επάγγελμα πάντα υπάρχει ανασφάλεια. Με ενδιαφέρει να μάθω πρωτίστως τι γίνεται για τους συνεργάτες μου κι από εκεί και πέρα ελπίζω το κανάλι να προβλέψει και να έχει έναν σχεδιασμό. Δεν έχω κάνει καμία απολύτως συζήτηση. Προφανώς και θέλω να συνεχίσω. Έχουμε μπροστά μας κάποιους μήνες, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και σε πείσμα των όλων αυτών των δεδομένων και των εποχών έχω μια ομάδα με κέφι και την ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί ξέρω ότι όλα αυτά δημιουργούν μία αναστάτωση.

Δεν έχω ιδέα. ήταν και για εμένα ξαφνικό και το διάβασα χθες το βράδυ. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν ξέρω να σας πω» πρόσθεσε η Μάριον Μιχελιδάκη.