Η Μάριον Μιχελιδάκη έκανε πρεμιέρα στο OPEN

Μάριον Μιχελιδάκη

Όλα όσα είπε η Μάριον Μιχελιδάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής της.

Πρεμιέρα έκανε στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, το νέο μαγκαζίνο του OPEN Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον Μιχελιδάκη. Η παρουσιάστρια, η οποία αποχώρησε από την ΕΡΤ πριν από μερικό καιρό, κάνει σήμερα το νέο τηλεοπτικό της βήμα στο OPEN.

«Καλώς ήρθατε, δηλαδή, καλώς ήρθαμε κι εμείς στο OPEN με την άνοιξη. Από το Ανοιχτό Κανάλι πλέον θα τα λέμε και θα συναντιόμαστε κάθε μέρα, Μέρα Μεσημέρι στις 2. Αυτή η οικογένεια του OPEN, μας έχει καλοδεχτεί, μας έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή. Κάθε μέρα θα τα λέμε εδώ στις 2, προσπαθώντας να βρούμε τη θετική πλευρά στα πράγματα», είπε η Μάριον Μιχελιδάκη στην έναρξη της εκπομπής.

Μαζί με την Μάριον Μιχελιδάκη είναι οι: Μαριέλλα Σαββίδου, Φοίβος Παπαδάκης, Γιάννης Μπούτος και Αλέξανδρος Κλώσσας. Η ομάδα θα εστιάζει στον άνθρωπο, στα επιτεύγματά του, σε ό,τι του φτιάχνει τη διάθεση, αλλά και σε ό,τι τον προβληματίζει. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις, επικαιρότητα, viral videos, εικόνες από όλο τον κόσμο, αφιερώματα σε σημαντικές προσωπικότητες αλλά και συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα συζητηθούν.