«Η Μαρίνα Πατούλη μπήκε για κάποιες ώρες στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε με το παιδί»

Γιώργος Πατούλης

Μαρίνα Πατούλη και Γιώργος Πατούλης διανύουν την πιο δύσκολη περίοδο στη σχέση τους.

Σοβαρή κρίση στον γάμο τους περνούν ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη. Μετά την αποκάλυψη που έκανε η κ. Πατούλη στην εκπομπή Ευτυχείτε πως ζουν περίπου 3 μήνες χωριστά, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε στο Πρωινό πληροφορίες από την άλλη πλευρά.

«Το ζευγάρι περνάει κρίση περίπου 2,5 – 3 μήνες. Είναι 2,5 – 3 μήνες σε διάσταση. Με πήρε πριν από 3 μήνες ένας φίλος μου και μου λέει: «Νοικιάζω ένα σπίτι, ήρθε ο Γιώργος Πατούλης να το δει γιατί μάλλον έχει φύγει από το σπίτι». Έκανα ρεπορτάζ, το επιβεβαίωσα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Για το θέμα του νοσοκομείου. Δεν πήγε στο νοσοκομείο γιατί δεν έμεινε μέσα η Μαρίνα Πατούλη. Η κ. Πατούλη πήγε στο νοσοκομείο κάποιες ώρες και έφυγε, δεν έκανε καν εισαγωγή. Ο Γιώργος Πατούλης επικοινώνησε με τον γιατρό της για να δει αν είναι καλά. Το ρεπορτάζ το δικό μου λέει ότι ο κ. Πατούλης χθες βρέθηκε με το παιδί, χθες Κυριακή».

Οι πληροφορίες για το θέμα είναι καταιγιστικές από το πρωί της Δευτέρας. Αναμένουμε να δούμε πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη, καθώς φαίνεται πως η κρίση στη σχέση τους έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι φάνηκε αρχικά, όταν έγινε γνωστή η είδηση.