Η Μαρίνα Λαμπροπούλου «χτυπά» με το γάντι την Βασιλική Μιλλούση

Μαρίνα Λαμπροπούλου

"Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ακούνε την κριτική και άλλοι που έχουν κλειστά αυτιά και παρωπίδες" τόνισε με νόημα η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Dayκαι την Χριστιάνα Κοχλατζή το πρωί της Παρασκευής. Η γοητευτική χορογράφος και κριτής του DWTS μίλησε για την τηλεοπτική της εμπειρία στο σόου χορού ενώ εξέφρασε και την «κόντρα» που υπήρξε με την Βασιλική Μιλλούση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Λαμπροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για την Βασιλική Μιλλούση είχα αναφερθεί στον σύγχρονο χορό και σε μια κατακόρυφο, περιβόητη η οποία έγινε ολόκληρο θέμα. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα πηγαίνουμε με τις συμπάθειες μας. Δεν έχει να κάνει, όμως, με συμπάθειες Επιτρέψτε μου να σας πω ότι, όταν ο καθένας είναι στο είδος του, δεν μπαίνουμε σε διαφορετικά χωράφια. Όπως και της είπα εγώ. «Τα δικά σου χωράφια τα σέβομαι απόλυτα, που είσαι εκεί τοπ και δεν σε αγγίζουν». Είμαι στον σύγχρονο χορό δασκάλα και χορεύτρια χρόνια , θα πρέπει να με ακούσει».

«Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ακούνε την κριτική και άλλοι που έχουν κλειστά αυτιά και παρωπίδες. Δεν αναφέρομαι στη Βασιλική για αυτό, γενικότερα μιλάω. Οι άνρωποι που ακούνε, δεν παρεξηγούνται. Ακούνε και πηγαίνουν μπροστά ανάλογα με το τι ακολουθούν και τι πρεσβεύουν».

«Μετά το DWTS πιστεύω ότι θα μου πήγαινε περισσότερο ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν κυνηγάω ποτέ τις προτάσεις,. Ξέρουν ότι τελειώνει το DWTS, εγώ δεν χτυπάω ποτέ πόρτες. Είμαι περήφανη.» πρόσθεσε η κριτής του DWTS στο πρωινό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.