Η Μαριλού Κατσαφάδου για την απώλεια της: «Θα ήθελα πολύ να το είχε δει η μαμά μου»

Μαριλού Κατσαφάδου

"Πρέπει να ζούμε με το τώρα, το παρελθόν είναι παρελθόν και το μέλλον θα έρθει" ανέφερε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Η Μαριλού Κατσαφάδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Είμαστε μαζί με την Ελίνα Παπίλα και μίλησε για τις Σέρρες και την απώλεια του Πάνου Νάτση, καθώς και για την απώλεια της μητέρας της.

«Μεγάλο κομμάτι οι “Σέρρες”. Ήμουν από τα πρώτα άτομα που διάβαζε τα σενάρια που έγραφε ο Γιώργος. Περάσαμε κι εγώ κι ο Πάνος από κάστινγκ για τους ρόλους. Είχε στο μυαλό του κάτι που πέτυχε και ότι ταιριάζουμε πολύ με τον Πάνο στην τηλεόραση, ότι υπήρχε χημεία. Ήταν το ζητούμενο για την σχέση τους γιατί ήταν κολλητοί, ο πρώτος έρωτας. Η γραφή του Γιώργου είναι κάτι το συγκλονιστικό. Γελάς φωναχτά ή συγκίνησε και κλαις πολύ. Είμαι πολύ τυχερή και υπερήφανη και θα το ήθελα πολύ να το είχε δει η μαμά μου» εξομολογήθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου.

«Πρέπει να ζούμε με το τώρα, το παρελθόν είναι παρελθόν και το μέλλον θα έρθει. Να είμαστε ήρεμοι και ήσυχοι με τις αποφάσεις που παίρνουμε και να πηγαίνουμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας. Μην προτρέχουμε. Δεν ζω πανικούς πια. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και το χρειάστηκα πολύ, το είχα ανάγκη. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι ότι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του.» τόνισε η Μαριλού Κατσαφάδου.