Η Μαρία Σολωμού τρέχει με νυφικό και προκαλεί σχόλια – «Είναι γυμνή σχεδόν, παιδιά»

Μαρία Σολωμού

Μια εμφάνιση - έκπληξη από την Μαρία Σολωμού!

Σε επίδειξη μόδας με ένα ξεχωριστό act συμμετείχε η Μαρία Σολωμού φορώντας, μάλιστα, νυφικό. Μια εμφάνιση από την εντυπωσιακή ηθοποιό που προκάλεσε αρκετά σχόλια, μεταξύ των οποίων και της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day του Alpha.

«Είναι η νύφη που το ‘σκασε; Ωραίο κόνσεπτ! Τύπου «δεν θα με δείτε ποτέ με νυφικό και φεύγω». Με την Τάνια Χριστοφοράκου, φανταστική σχεδιάστρια» αναφώνησε, αρχικά, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης μόνης προβλήθηκαν τα σχετικά πλάνα με την Μαρία Σολωμού. «Ποιος το σκέφτηκε αυτό; Το να μπαίνω και να βγαίνω στην πασαρέλα… Αυτό το act το βρίσκεται καλόγουστο;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Μα είναι γυμνή σχεδόν, παιδιά» πρόσθεσε, με τη σειρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου για να συμπληρώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή πως «είναι το κόνσεπτ αυτό, παιδιά».

«Αποκαλυπτική νύφη» υπογράμμισε ο Κώστας Φραγκολιάς με την τηλεκριτικό της πρωινής παρέας να συμπληρώνει «είναι πάρα πολύ αποκαλυπτική και δεν ξέρω. Εμένα τώρα αυτό λίγο δεν μου αρέσει».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε, ακόμα, πως «είναι το νυφικό στο στιλ της Μαρίας, παιδιά, που είναι πιο σέξι. Αν πας με αυτό στον παππά θα σου πει, κούκλα μου γύρνα πίσω! Θα σου φορέσει και το ράσο καπέλο»