Η Μαρία Σολωμού περνά στην αντεπίθεση: «Είμαι πολύ εύκολος στόχος»

Μαρία Σολωμού

"Δεν με ενδιαφέρει τι ακούγεται" υπογραμμίζει η Μαρία Σολωμού.

Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο συνάντησε την Μαρία Σολωμού η κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend. Η δημοφιλής ηθοποιός κλήθηκε να εξηγήσει το διαδικτυακό της ξέσπασμα στα social media για γνωστή αεροπορική εταιρεία το οποίο και συζητήθηκε ποικιλοτρόπως μέσα στην εβδομάδα.

Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι ακούστηκε. Δεν ακούω τι ακούγεται. Είμαι από τους ανθρώπους που πραγματικά είμαι βόιδι με τα social media πολύ και αν δεν θέλω κάτι να φτάσει στα αυτιά μου, δεν θα φτάσει ποτέ. Μέχρι και στο Instagram δηλαδή που υπάρχουν τα μηνύματα, αυτά που σου έρχονται, επειδή ο λογαριασμός μου είναι εταιρικός, αναλαμβάνει κάποιος να διαβάζει και να αφήνει τα μηνύματα που θέλω εγώ να δω».

«Οπότε πραγματικά, αν με βρίζουν, το ξέρουν μόνο αυτοί. Δεν ψάχνουν αφορμή γιατί είμαι πολύ εύκολος στόχος αλλά δεν με αφορά κιόλας. Βαριέμαι. Βαριέμαι να συζητάω τέτοια, βαριέμαι».

«Το καλοκαίρι φυσικά και θα έχω το σκυλάκι μου πρώτη σειρά, θα βλέπει πρόβες, θα παρακολουθεί παραστάσεις. Η Μαύρα έχει μεγάλη οργάνωση σε αυτά. Ξέρει από θέατρο» θέλησε να προσθέσει, επίσης, η Μαρία Σολωμού στις νέες της δηλώσεις