Η Μαρία Ναυπλιώτου επιστρέφει στην τηλεόραση σε σειρά – έκπληξη

Μαρία Ναυπλιώτου

H βασίλισσα Μαρία Ναυπλιώτου επιστρέφει στον τηλεοπτικό της θρόνο!

Μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς των καιρών μας, η Μαρία Ναυπλιώτου αναμένεται να επιστρέψει στην τηλεόραση την ερχόμενη σεζόν. Η εκλεκτή πρωταγωνίστρια που «σαρώνει» σκηνικά με το MasterClass εδώ και τρεις – και προσεχώς τέσσερις – σεζόν, είχε κάνει το τελευταίο της πέρασμα από την μικρή οθόνη στον τελευταίο κύκλο της 10ης Εντολής του Πάνου Κοκκινόπουλου στον Alpha.

Αυτή τη φορά, όμως, η Μαρία Ναυπλιώτου ετοιμάζεται να μας καθηλώσει εκ νέου μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και τη νέα δουλειά της Βικτώρια Χίσλοπ που θα φέρει τον τίτλο «Καρτ ποστάλ».

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ναυπλιώτου θέλησε να… προδώσει αυτή την πολύ όμορφη έκπληξη δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες από διάλειμμα των γυρισμάτων στην Κρήτη. «Φαίνομαι χαλαρή… Στην πραγματικότητα είμαι έτοιμη για πλάνο» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός που έχει αφήσει ανεξίτηλο το τηλεοπτικό της στίγμα μέσα από την μεγάλη επιτυχία «Αίθουσα του θρόνου» το 1998 στο MEGA.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τα γυρίσματα για το «Καρτ Ποστάλ» με τους Ανδρέα Κωνσταντίνου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Άννα Μάσχα και Μαρία Βοσκοπούλου άρχισαν στην Κρήτη, συγκεκριμένα στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο. Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ και θα ενταχθεί στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και στο πρόγραμμά της επόμενης σεζόν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marianafpliotou (@marianafpliotou)


Ο πιο γερός άσσος – Μαρία Ναυπλιώτου. – προστέθηκε στο καστ και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον…