Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται την ωραιότερη παρέα στο «Still Standing Golden Edition»

Μαρία Μπεκατώρου

Κυριακή 31 Μαΐου στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Το τρίτο επετειακό επεισόδιο του «Still Standing Golden Edition» με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου έρχεται απόψε, Κυριακή 31 Μαΐου στις 20:45 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το «Still Standing», το πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, «φοράει» τα γιορτινά του και έρχεται για να ξεδιπλώσει την 30χρονη ιστορία του ΑΝΤ1! Οι σειρές, οι εκπομπές, οι πρωταγωνιστές και οι ατάκες που άφησαν εποχή και έγιναν το σήμα κατατεθέν του. Για έξι Κυριακές, η Μαρία Μπεκατώρου και το «Still Standing Golden Edition», μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και μας θυμίζουν τις δυνατές στιγμές του ANT1.

Πρόσωπα που αποτελούν κομμάτι αυτής της 30χρονης ιστορίας έρχονται στις οθόνες μας σε μια μονομαχία μέχρι τελικής πτώσης. Στόχος ένας: να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του σπουδαίου έργου της «Μέριμνας».

Οι καλεσμένοι τεστάρουν τις γνώσεις τους μέσα από ερωτήσεις, εμπλουτισμένες με οπτικοακουστικό αρχειακό υλικό, οι οποίες ζωντανεύουν χαρακτηριστικές στιγμές από το παρελθόν του σταθμού.

Στο τρίτο επεισόδιο, στις 31 Μαΐου, θα δούμε τους: Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Σοφία Παυλίδου, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Βαλέρια Κουρούπη, Κώστα Σόμμερ, Θάνο Πετρέλη, Τζούλι Μασίνο, Λάμπη Λιβιεράτο

Θα παίξουν κρυπτόλεξο με αφιερωματικά videο για τις κωμικές σειρές αλλά και τα reality show του ΑΝΤ1, θα λύσουν αναγραμματισμούς, ενώ θα απολαύσουμε, μέσω των ερωτήσεων, τραγούδια από τίτλους αρχής σειρών του ΑΝΤ1, φωτογραφίες από τα 30 χρόνια ιστορίας του σταθμού και ατάκες από σήριαλ και ψυχαγωγικές εκπομπές που έγιναν «σλόγκαν».

Το επετειακό πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ώστε να τηρούνται απόλυτα οι αποστάσεις ασφαλείας και βρίσκονται στο πλατό τα μισά μόνο άτομα απ’ ότι συνήθως.