Η Μαρία Μπεκατώρου με το Still Standing και την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1!

Μαρία Μπεκατώρου
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Μαρία Μπεκατώρου και το τηλεπαιχνίδι.

Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων Still Standing με τη Μαρία Μπεκατώρου!

Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, με σήμα κατατεθέν την ταχύτητα και τον αιφνιδιασμό και με προβολή σε 20 χώρες, ολοκλήρωσε για φέτος τα γυρίσματά του στον ΑΝΤ1. Θα είναι όμως μαζί μας και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

[dfp_ads id=236982]

Η Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχίσει για 2η συνεχόμενη χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, να παρουσιάζει το Still Standing, το  gameshow που ήρθε φέτος πρώτη φορά, στις οθόνες μας, για να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να γεμίσει τα απογεύματά μας με δυνατές στιγμές, όταν στις λάθος απαντήσεις οι παίκτες… έχαναν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους και έπεφταν στο «κενό».

Με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του Still Standing, η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε σχετικά: «Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την παρουσίαση του Still Standing και την επόμενη σεζόν και που το αγάπησε ο κόσμος όσο το αγάπησα και εγώ. Ετοιμαζόμαστε να παίξουμε και του χρόνου, μαζί, μέχρι τελικής πτώσης, σε ένα ανανεωμένο, χαρούμενο και συναρπαστικό Still Standing! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές για την αγάπη τους και που στηρίζουν τα τηλεοπτικά μου όνειρα».

Τo Still Standing σε νούμερα για τη σεζόν 2017-18:

  • Συνολικά συμμετείχαν 1.670 παίκτες
  • Προβλήθηκαν 178 επεισόδια
  • Χρειάστηκαν 7.942 ώρες γυρισμάτων
  • Η καταπακτή άνοιξε συνολικά 1.198 φορές