Η Μαρία Μπέη τα μαζεύει για το MasterChef – «Το έχασα»

Μαρία Μπέη

"Στον Γιώργο έβλεπα ότι ήταν υπερβολικά καλός μπροστά στις κάμερες και όταν έκλειναν ήταν κάποιος άλλος", λέει η Μαρία Μπέη.

Η Μαρία Μπέη, προς έκπληξη πολλών, έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του MasterChef. Το πρωί της Τρίτης μπήκε Στη φωλιά των Κου Κου και έκανε την αυτοκριτική της.

«Νομίζω ότι η συμπεριφορά μου ήταν λίγο λάθος, γιατί είχα έπαρση και όχι αυτοπεποίθηση, κάπου το έχανα στη συμπεριφορά. Βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια, υπήρχαν στιγμές που έλεγα Μαρία μην πεις άλλα σε παρακαλώ! Ήμουν υπερβολική στις αντιδράσεις μου, έπρεπε να το πάρω λίγο πιο χαλαρά. Νομίζω ότι το έχασα τη στιγμή που επέστρεψαν οι παίκτες. Δεν μου άρεσε αυτό το γεγονός. Οι χαμένοι ποτέ δεν γίνονται νικητές.

Είναι πολλές οι αρνητικές μου στιγμές στο MasterChef. Δεν μου άρεσε να ακούω τον εαυτό μου να λέει συνέχεια «εγώ». Νόμιζα ότι τα έλεγα στον καθρέφτη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βλέποντας τα επεισόδια δεν ήξερα ότι οι συμπαίκτες μου έλεγαν πίσω για τη βοήθεια που μου έδινε ο Δημήτρης. Κανένας ποτέ μπροστά μου δεν ήρθε να μου που ότι σε βοηθάει ο Δημήτρης. Μου φάνηκε λίγο περίεργο να ακούω τέτοια πράγματα, σημείωσε η Μαρία Μπέη και στη συνέχεια είπε: «Στον Γιώργο έβλεπα ότι ήταν υπερβολικά καλός μπροστά στις κάμερες και όταν έκλειναν ήταν κάποιος άλλος».