Η Μαρία Μπακοδήμου παραδέχεται πως «θέλει χρόνο το Style Me Up»

Μαρία Μπακοδήμου

"Νομίζω ότι ο Τριαντάφυλλος με την Δέσποινα Βανδή (στην πρεμιέρα του νέου J2US) χάθηκαν στη μετάφραση" τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου!

Την Μαρία Μπακοδήμου συνέλαβε η κάμερα του Happy Day λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την εκπομπή μόδας που παρουσιάζει στο OPEN. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην πορεία του νέου Style Me Up όσο και την επιστροφή του J2US στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως » είμαι χαρούμενη γιατί μια εκπομπή με στιλ και με μόδα μου αρέσει και ενδιαφέρει πάντα πολύ. Είναι ωραία η επιτροπή μας, όλοι τους είναι ένας και ένας και ξέρουν από μόδα, θέλουμε λίγο χρόνο βέβαια γιατί η αλήθεια είναι πως αυτές οι εκπομπές, ενώ ίσως δεν τους φαίνεται, είναι πάρα πολύ δύσκολες στην πραγματοποίηση τους.

Παράλληλα, σχετικά με την φημολογούμενη αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή από το J2US, η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε πλήρη άγνοια λόγω φόρτου εργασίας και γυρισμάτων!

«Νομίζω ότι ο Τριαντάφυλλος με την Δέσποινα Βανδή (στην πρεμιέρα του νέου J2US) χάθηκαν στη μετάφραση» πρόσθεσε, επίσης, η παρουσιάστρια του OPEN. «Δεν νομίζω ότι πραγματικά υπήρχε λόγος να γίνει η παρεξήγηση. Κάτι δεν κατάλαβε ο ένας, κάτι δεν κατάλαβε ο άλλος και έγινε λάθος επικοινωνία».

Μένει να δούμε πως θα συνεχιστεί το Style Me Up στη νέα του ώρα…