«Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι και μας έπιασε επ’ αυτοφώρω»

Μαρία Μπακοδήμου

Αποκαλύπτει για πρώτη φορά…

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και μίλησε για το Power of Love, αποκαλύπτοντας πως οι παίκτες είχαν ανακαλύψει “νεκρά” σημεία στο σπίτι, τα οποία δεν τα έπιαναν οι κάμερες. Μέχρι που μπήκε μια μέρα στο σπίτι η Μαρία Μπακοδήμου και τους έπιασε επ’ αυτοφώρω.

«Το δεύτερο είναι πιο σκληρό γιατί οι παίκτες είναι υποψιασμένοι και σε δύο εβδομάδες έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Εγώ μπήκα καθαρός και ήθελα να βγω καθαρός. Η παραγωγή δεν μας έβαζε να τσακωνόμαστε. Δεν ήταν τίποτα στημένο και στο λέω από προσωπική εμπειρία. Τίποτα δεν ήταν στημένο, τουλάχιστον σε εμάς. Έχουμε πληρωθεί κανονικότατα. Δεν ξέρω όμως για τα δύο μεγάλα έπαθλα, του Πάνου και της Στέλλας.

Υπήρχαν “νεκρά” σημεία για τις κάμερες και κάποια στιγμή τα ανακάλυψαν. Ήταν ο Δώρος με την Αθηνά και λέω “ρε Δώρο, κλείσε την πόρτα”. Μας έπιασε η Μαρία επ’ αυτοφώρω και βάλανε κάμερα κι εκεί.

Απαγορευόταν ρητά να βρεθείς με τις κοπέλες. Εγώ να πάω να πιω έναν καφέ έξω θα έπρεπε να έχω συνοδεία από σεκιούριτι. Ήταν τόσο αυστηρά τα πράγματα. Έχει ακουστεί ότι στους Τούρκους παίκτες είχαν βάλει τσιπάκια. Έτσι έχει ακουστεί, δεν ξέρω αν ισχύει», είπε ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Δείτε όσα είπε ο Παναγιώτης Θεόφιλος…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!