Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου – «Μου έχουν πει στα μούτρα πως δεν θα κάνω καριέρα»

Μαρία Κορινθίου

"Διψάω, αναζητώ ρόλους που να κάνω διαφορετικά πράγματα..."

Καλεσμένη στον «Μίνι καύσωνα» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου το πρωί της Τετάρτης. Η καλλονή ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν κέρδισε το θεατρικό στοίχημα του μονολόγου «Τζόρνταν», μίλησε μέσα σε όλα για το μπούλινγκ που δέχθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής καθώς και

Ειδικότερα, η Μαρία Κορινθίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν δει πολλά τα ματάκια μου και έχουν ζήσει πολλά. Σίγουρα ο δρόμος και η πορεία του καθενός έχει επηρεαστεί από κάποια πράγματα. Δυστυχώς, σε πολλούς τομείς, η εμφάνιση μού έχει κλείσει τις πόρτες. Είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί στο να σε εμπιστευθούν σε κάποιους ρόλους. Μου αρέσει να τσαλακώνομαι, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στην ψυχή».

«Η ηλικία με ανησυχεί για άλλους λόγους και όχι για την εξωτερική μου εμφάνιση» παραδέχθηκε, με ειλικρίνεια, η Μαρία Κορινθίου. «Διψάω, αναζητώ ρόλους που να κάνω διαφορετικά πράγματα. Από πολύ μικρή αναζητούσα τέτοιους ρόλους και μετά πήρα την απόφαση να φύγω από τη βολή μου και να αποφασίσω εγώ για μένα.  Για την εικόνα μου έχω δεχθεί πάρα πολύ μπούλινγκ. Νομίζω όμως πως έβαλα ένα τοίχο, θωρακίστηκα από μόνη μου»πρόσθεσε.

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου τόνισε πως «επιστρέφοντας από την Αμερική δέχθηκα πολλά. Από το ότι δεν θα κάνω καριέρα γιατί δεν κάνω αυτό, μες στη μούρη μου να το πω λαϊκά, μέχρι τα κιλά μου. Δεν με ενοχλεί πια το μπούλινγκ για την εικόνα μου».

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Μαρία Κορινθίου στο Mega.