Η Μαρία Κωνσταντάκη για την Τζένη Μπαλατσινού – «Έρχεται το μπεμπέ, όλα θα πάνε καλά»

Μαρία Κωνσταντάκη

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Κωνσταντάκη στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία μίλησε και για την καλή της φίλη, την Τζένη Μπαλατσινού, που σύντομα αναμένεται να γίνει ξανά μανούλα: «Την Τζένη έχω να τη δω από τον Σεπτέμβριο, αλλά έρχεται το… μπεμπέ και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την τηλεόραση και τις προτάσεις που της έχουν γίνει, η Μαρία Κωνσταντάκη είπε: «Κατά καιρούς έχω προτάσεις για παρουσίαση. Το να κάθομαι όμως σε έναν καναπέ και να σχολιάζω αυτό που είπε κάποιος, το θεωρώ αστείο. Είχα πρόταση για το πρώτο Survivor, αλλά δεν είχαμε συζητήσει για χρήματα γιατί είχα πει κατευθείαν ότι δεν με ενδιαφέρει. Αυτό θα ήταν το πιο αστείο απ’ όλα, να με δεις στο Survivor».

Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, η Μαρία Κωνσταντάκη είπε: «Δεν έχω καταλάβει αν το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό ή προαιρετικό. Αν είναι προαιρετικό σημαίνει ότι αν δεν εμβολιαστεί μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, δεν κινδυνεύουν οι υπόλοιποι. Από τη στιγμή που έχεις το περιθώριο επιλογής μπαίνεις σε μια άλλη λογική. Αν είναι προαιρετική η επιλογή, θα χρειαστώ μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό μου. Αν είναι υποχρεωτικό, δηλαδή αν εγώ δεν κάνω, θα κάνω κακό και σε εσένα που το έχεις κάνει, μπαίνουμε σε μια άλλη κουβέντα».