Η Μαρία Κωνσταντάκη εξηγεί πως δεν είναι όσο εξωστρεφής δείχνει στην προσωπική της ζωή

Μαρία Κωνσταντάκη

"Αυτό συμβαίνει επειδή σε μένα η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη" σημείωσε η Μαρία Κωνσταντάκη!

Η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη νύχτα της Πέμπτης, στο The 2night Show του ΑΝΤ1. Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην περίοδο της πρώτης καραντίνας και στην καινούργια δεύτερη αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κωνσταντάκη σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 πως «στην πρώτη καραντίνα θέλω να πω πως ήμουν καλύτερα. Τώρα, παρόλο που στη δεύτερη καραντίνα είναι πολύ πιο γεμάτο το πρόγραμμα μου. Δηλαδή συνεχίζω και πηγαίνω στη δουλειά, ενώ έχω και την Γκόλφω τον σκύλο μου που δεν την είχα στην πρώτη καραντίνα.

«Έχω χάσει γύρω στα 5, 6 κιλά από τις βόλτες που κάνουμε με την Γκόλφω» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η ηθοποιός στη συνέχεια της συζήτησης. «Προστατεύω πολύ την προσωπική μου ζωή. Τα λέω μετά, ίσως, γιατί το παρελθόν μετά παραγράφεται! Όπως το έγκλημα που μετά από κάποια χρόνια παραγράφεται».

«Αυτό συμβαίνει επειδή σε μένα η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής να μην ξέρει ο τρόπος την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή και η μάνα μου κάτι θα το μάθει μετά από καιρό» συμπλήρωσε ειλικρινής η Μαρία Κωνσταντάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μια διαφορετική συνέντευξη από την Μαρία Κωσνταντάκη στο The 2night Show…