Η Μαρία Κίτσου για την περιπέτεια της υγείας της: «Τώρα με αποτελείωσε, συγγνώμη από τους θεατές για την ταλαιπωρία»

Μαρία Κίτσου

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, έχω αναρρώσει. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό», λέει η Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία Κίτσου βγήκε σήμερα, μέσω Skype, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, ζήτησε συγγνώμη από το θεατρικό κοινό για την ταλαιπωρία που πέρασαν με τις ακυρώσεις των παραστάσεων, ενώ απάντησε και για τις Άγριες Μέλισσες.

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, έχω αναρρώσει. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό, δυστυχώς, δεύτερη φορά φέτος. Μία τον Γενάρη και τώρα με αποτελείωσε. Είχα υψηλό πυρετό, λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα, το έζησα όλο. Είχα χάσει τελείως τη φωνή μου», είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία Κίτσου είπε στη συνέχεια: «Σήμερα παίζουμε στο Βόλο, αρχίζει η περιοδεία ξανά, με την Ηλέκτρα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους θεατές μας για την ταλαιπωρία που δέχτηκαν όλες αυτές τις μέρες, λόγω των ακυρώσεων, αλλά δυστυχώς ήταν θέμα υγείας και δεν μπορούσε να γίνει κάτι».

Για τις Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου είπε: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Από τη μία χαρά και λύτρωση και από την άλλη μια χαρμολύπη που θα αποχωριστώ τους φίλους μου, το ρόλο μου. Γίναμε πραγματικά όλοι μια οικογένεια. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει».