Η Μαρία Καρλάκη συγκίνησε τον Γιώργο Θεοφάνους

Μαρία Καρλάκη

"Μόλις άκουσα τη φωνή του αλήθεια στο λέω πιάστηκε η καρδιά μου" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους στη Μαρία Καρλάκη.

Καλεσμένη του Γιώργου Θεοφάνους στο «Ένα τραγούδι ακόμα» βρέθηκε η Μαρία Καρλάκη.

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές στη μέχρι σήμερα πορεία της στάθηκε αναμφισβήτητα το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή «Πάρε με στην αγκαλιά σου». Η Μαρία Καρλάκη από την πρώτη στιγμή που άκουσε το συγκεκριμένο τραγούδι με τους στίχους της εξαιρετικής Όλγας Βλαχοπούλου ένιωσε ότι αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή, επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

Αφενός ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή στη βαλίτσα της θα είναι μια τεράστια προίκα αλλά και γιατί το τραγούδι αυτό χτυπούσε ευαίσθητες χορδές για τις απώλειες που την έχουν στιγματίσει.

Κάθε φορά που το ερμηνεύει έχει δηλώσει ότι είναι «σαν να ανοίγει ξανά μια βαθιά πληγή». Έτσι και στην πρόσφατη ερμηνεία της για την επιτυχημένη εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα», η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

«Μόλις άκουσα τη φωνή του αλήθεια στο λέω πιάστηκε η καρδιά μου» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους για την αντίδρασή του στο άκουσμα του τραγουδιού. «Είσαι πολύ τυχερή που το είπες αυτό το τραγούδι, το ξέρεις το καταλαβαίνεις» είπε στη Μαρία Καρλάκη και εκείνη απάντησε «Είναι για μένα ένα θείο δώρο».