Η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογείται πως «έχω κάνει διαθήκη» – Τι θα πάρει η Ναταλία Γερμανού;

Μαρία Ιωαννίδου

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

Για τον Νίκο Γεωργιάδη και την κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” άνοιξε το σπίτι της η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορογράφος έχει κρατήσει το γραφείο του Φρέντυ Γερμανού όπως ήταν, δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως και εξομολογήθηκε πως έχει κάνει ήδη διαθήκη και όλα αυτά θα τα πάρει η Ναταλία Γερμανού.

«Όταν βλέπω τη Ναταλία στην τηλεόραση με συγκινεί. Του μοιάζει και λιγάκι του Φρέντυ. Απλώς δεν βλεπόμαστε. Πάντως, αυτό της ανήκει. Όλο το γραφείο θα το πάρει η Ναταλία, της ανήκει. Βέβαια και έχω κάνει διαθήκη», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Όσον αφορά το μεγάλο της παράπονο, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Νομίζω ότι η ζωή μου φέρθηκε τοκογλυφικά. Ήταν μίζερη μαζί μου. Σκέψου ότι έχασα όλη μου την οικογένεια, πολύ νέοι όλοι, ο Φρέντυ μου νέος, η μαμά μου 50, ο μπαμπάς μου 52, ο αδερφός μου 51…

Πέθανε ο Φρέντυ κι εγώ πήγαινα κι έπαιζα στο θέατρο. Πλήρωσα μεγάλο τίμημα. Δεν έκανα παιδί για τη δουλειά αυτή. Θυσίασα πάρα πολλά και πήρα πολύ λιγότερα. Δεν μου δόθηκαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες, πιστεύω ότι αδικήθηκα. Και έχω απαίτηση τώρα να κάνω αυτά, όχι όλα γιατί δεν προλαβαίνω, που δεν έκανα».