Η Μαρία Ιακώβου εξομολογείται για τα Μαύρα Μεσάνυχτα

Μαρία Ιακώβου

«Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα στην καριέρα μου. Μετάνιωσα για συνεργασίες και τραγούδια που έχω πει», λέει η Μαρία Ιακώβου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Γιώργο Οικονομάκη έδωσε η Μαρία Ιακώβου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συμμετοχή της στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα».

«Νιώθω πολύ τυχερή που ύστερα από τόσα χρόνια ακούγεται ακόμα το τραγούδι “Μαύρα Μεσάνυχτα”. Ρώτησα τον Χρήστο Μενιδιάτη τότε για το τραγούδι και μου είπε ότι είναι χάλια. Μετά από δύο χρόνια που συνεργαστήκαμε, έβαλε τα γέλια και μου είπε “κατάλαβες με τι κριτήριο επιλέγω τραγούδια”.

Έπαιξα στο σίριαλ και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, μπήκα στο δίλημμα τότε “τραγούδι ή υποκριτική;”. Θύμωσα όταν έμαθα ότι η δισκογραφική μου εταιρεία μού απέκρυψε πρόταση που μου έκανε το Mega για σίριαλ», είπε αρχικά η Μαρία Ιακώβου.

Η Μαρία Ιακώβου είπε στη συνέχεια: «Γνώρισα τον Αντώνη Βαρδή σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Ντρεπόμουν να τραγουδήσω δίπλα του και πήρα ηρεμιστικά για να διαχειριστώ το τρακ. Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα στην καριέρα μου. Μετάνιωσα για συνεργασίες και τραγούδια που έχω πει».