Η Μαρία Φραγκάκη «καρφώνει» τον Νίκο Συρίγο: «Ήθελε να υπερασπιστεί τον Νταλάρα, επειδή του έδωσε συνέντευξη»

Φραγκάκη Συρίγος

"Μου κάνει εντύπωση, γιατί όταν πήγε ο Νίκος σε αυτή την εκπομπή, υπήρχαν ήδη πεσίματα. Υποτίθεται ότι ξέρεις σε ποια εκπομπή πηγαίνεις και ποια είναι η σκαλέτα της".

Τη Μαρία Φραγκάκη συνάντησαν η κάμερα του Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για τα «πεσίματα» σε διάσημα πρόσωπα και την ποιότητα του ρεπορτάζ, με αφορμή την πρωτοφανή επίθεση του Γιώργου Νταλάρα στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Εμένα με ενόχλησε εξ αρχής αυτή η συμπεριφορά, ήταν κάτι που δεν περίμενα και δεν το ήθελα από τον Γιώργο Νταλάρα. Δεν το χρειαζόταν κι ο ίδιος. Τον βρήκα πολύ επικριτικό, πολύ απότομο και προσβλητικό απέναντι σε κάποιους επαγγελματίες που κάνουν τη δουλειά τους», δηλώνει η Μαρία Φραγκάκη.

«Όταν απευθύνεσαι σε κάποιον και του λες ότι αυτό που κάνεις είναι ντροπή και στερείται αρχών… παιδιά, αυτά είναι χοντράδες. Δεν με νοιάζει από πού προέρχονται αυτά τα σχόλια, δεν θεοποιώ κανέναν», σχολιάζει η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην κάμερα του Star.

«Δεν έκαναν τίποτα μεμπτό οι ρεπόρτερς. Πήγαν στην καρδιά του ρεπορτάζ να ρωτήσουν τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης για κάτι που ο ίδιος είχε πει. Δεν ξύπνησαν οι αρχισυντάκτες και οι ρεπόρτερς και είπαν: θα πάμε σήμερα στον Γιώργο Νταλάρα να τον ρωτήσουμε για τον Αργυρό. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις για μπιφτεκάκια και ψωμάκια», επισημαίνει στη συνέχεια η Μαρία Φραγκάκη.

«Καταλαβαίνω ότι ο Νίκος Συρίγος ήθελε να υπερασπιστεί τον Νταλάρα, επειδή του έδωσε συνέντευξη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ένας δημοσιογράφος που παίρνει συνέντευξη από τον οποιονδήποτε πρέπει να ταυτίζεται με τις απόψεις του.

Μου κάνει εντύπωση, γιατί όταν πήγε ο Νίκος σε αυτή την εκπομπή, υπήρχαν ήδη πεσίματα. Υποτίθεται ότι ξέρεις σε ποια εκπομπή πηγαίνεις και ποια είναι η σκαλέτα της. Έχω βαρεθεί να ακούω ανθρώπους να κουνάνε το δάχτυλο», σχολιάζει η Μαρία Φραγκάκη για την ενόχληση που εξέφρασε ο συνάδελφός της.