Η Μαντώ Γαστεράτου «λιώνει» για το μωράκι που περιμένει

Μαντώ Γαστεράτου

"Το μικρό μου εσωτερικό κορίτσι θα βρει την φίλη που ονειρευόταν να μεγαλώσει μαζί" εξομολογείται η Μαντώ Γαστεράτου.

Σε πολύ λίγες μέρες αναμένει η Μαντώ Γαστεράτου να γίνει μανούλα και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της! Έτσι, η γλυκιά παρουσιάστρια επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις τρυφερές για το μωράκι που περιμένει προσεχώς.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε μια φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα σε πρώτο πλάνο την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο για τις «λίγες μέρες» που απομένουν ώσπου να κρατήσει αγκαλιά το μωράκι της.

«Σε λίγες μέρες… Δεν θα είμαι αυτή που είμαι ακριβώς… Σε λίγες μέρες… Η ζωή θα με διδάξει καινούρια πράγματα… Σε λίγες μέρες… Θα γεμίσω ταυτόχρονα από χαρά, άγχος,συγκίνηση, φόβο, ευγνωμοσύνη,αβεβαιότητα, δύναμη… Σε λίγες μέρες… Θα μάθω πως είναι να αγαπάς άλλον έναν άνθρωπο απόλυτα και άδολα με όλη σου την ύπαρξη… Σε λίγες μέρες… Το μικρό μου εσωτερικό κορίτσι θα βρει την φίλη που ονειρευόταν να μεγαλώσει μαζί».


«Σε λίγες μέρες… Θα αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα μου… Σε λίγες μέρες… Θα λέω η κόρη μου… Σε λίγες μέρες… Η ζωή θα με ανταμείψει με ένα ακόμα τεράστιο δώρο! Σε λίγες μέρες… Θα κάνω ο,τι καλύτερο μπορώ για σένα, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου… Σε περιμένουμε μικρή μου Κ.» καταλήγει η Μαντώ Γαστεράτου στο πιο τρυφερό μήνυμα για τη νέα εβδομάδα στο Instagram.