Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Πρεμιέρα σήμερα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει...στις 18:45 στον ΑΝΤ1.

To καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ANT1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει τον Οκτώβριο για να μας θυμίσει πως η μαγειρική είναι… οικογενειακή υπόθεση! Σε αυτό το παιχνίδι, η μαμά κάνει κουμάντο. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όχι μία μαμά αλλά δύο!

Η συνταγή της εκπομπής γνωστή, απλή, αλλά ιδιαίτερα απολαυστική: Δύο συμμετέχοντες με βοηθούς τις μαμάδες τους έχουν στη διάθεση τους συγκεκριμένο χρόνο για να φτιάξουν ένα πιάτο από μία αγαπημένη τους συνταγή!

Προσοχή όμως, οι μαμάδες απαγορεύεται να πιάσουν τις κουτάλες! Το μόνο που κάνουν είναι να καθοδηγούν βήμα-βήμα τα τέκνα τους στην παρασκευή της συνταγής και τα καμάρια τους την εκτελούν. Στο τέλος, ο κριτής Έκτορας Μποτρίνι αποφασίζει ποιο πιάτο είναι καλύτερο και η οικογένεια που το έχει μαγειρέψει, κερδίζει το χρηματικό έπαθλο της εκπομπής (500 ευρώ) ενώ συνεχίζει να παίζει και την επόμενη μέρα!

Τι άλλο όμως θα δούμε φέτος;

Καταρχήν, μετά από τις πολλαπλές αιτήσεις συμμετοχής, θα υποδεχθούμε παίκτες από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θα κληθούν να μαγειρέψουν και «ανορθόδοξες» συνταγές! Φέτος οι παίκτες μας όχι απλά μαγειρεύουν αλλά φλερτάρουν και διασκεδάζουν με μουσική, ανεβασμένη διάθεση και πολύ κέφι, ενώ πρόκειται να κάνουν ακόμα και πρόταση γάμου στο πλατό!

Ανανεωμένος επιστρέφει και ο Γρηγόρης που φέτος θα τηλεφωνεί σε τηλεθεατές και φίλους, μαμάδων και παιδιών, και θα μιλά μαζί τους για μαγειρική, συνταγές και χιουμοριστικές ιστορίες κουζίνας!