Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογείται στην Ελένη για την εγκυμοσύνη της και τον Ίαν Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη

Δείτε όλα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Καλεσμένη στο πλατό της «Ελένης» ήταν σήμερα η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της και τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

«Ήμουν πολύ περίεργα. Ήταν κάτι που συνέβη από μεγάλη χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία. Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ήξερα να το είχα κάνει στα 25 μου… Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας ομαλός δρόμος, θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, εννοώ να λύσουμε κάποια θέματα. Με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης, γιατί όταν είσαι 25 δεν έχεις το μυαλό σου στα 30, 35 και τα 40 σου», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη είπε στη συνέχεια: «Τώρα το κάνω λιγότερο, επειδή ο κόσμος έχει τη διάθεση να με προστατέψει και να πει τη δική του εμπειρία, μου ήρθαν πληροφορίες που ήταν παραπανίσιες για την κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες δεν έχουν πάρει ενδεχομένως από το περιβάλλον τους την υποστήριξη ότι τα κατάφεραν σε μία δυσκολία. Επειδή έρχεται και το μωρό, και άπαξ κι αν είναι υγιές, σου λένε “ε, καλά τώρα, είχες μία τραυματική εμπειρία τοκετού, κοίτα τώρα πως είναι το παιδί”. Η άλλη το έχει ζήσει, θέλει κάποιον να της πει συγχαρητήρια».

Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Ίαν Στρατή: «Έχω φοβερό σεβασμό για τις γυναίκες που λένε θα κάνουν παιδί μόνες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου γεννιέται αυτό το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι ότι το μοιράζεσαι με κάποιον άλλον. Είναι πακέτο, είναι δύσκολο πολύ. Έγινε ξεκάθαρο ότι ο Ίαν είναι εκεί, αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία. Μπήκα στον έβδομο και πήρα μια ανάσα».