Η Μαίρη Σταυρακέλλη μάς εξηγεί γιατί «καθένας μας είναι ένα σύμπαν»

Μαίρη Σταυρακέλλη

"Πιστεύω ότι οι Θεοί μου είναι η ζωή" τόνισε η Μαίρη Σταυρακέλλη!

Καλεσμένη στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Μαίρη Σταυρακέλλη προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη με αφορμή τη συμμετοχή της στο νέο καθημερινό σίριαλ της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα «πιστεύω» της, την αγάπη στη συγγραφή και στις χειροτεχνίες, τη λατρεία που έχει στην κόρη της και τα σχέδια που κάνει να επεκτείνει τα χόμπι της σε κάτι, που θα προσφέρει και φιλανθρωπικό έργο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Σταυρακέλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η κοσμοθεωρία μου είναι η εξής. Δεν ξέρω σε ποιο Θεό πιστεύει ο καθένας αλλά θεωρώ ότι ο καθένας μας είναι ένα σύμπαν. Όπως είπε κάποια στιγμή και η Μαθηματική Εταιρεία, το σύστημα επιτηρείται. Τώρα, τι είναι αυτό που κάνει τον καθένα μας καλύτερο, σε ποιον Θεό θέλει να πιστεύει, ποιον Θεό θέλει να σέβεται, δεν με αφορά. Κάπου διάβασα επίσης, και μου άρεσε πάρα πολύ, πως «τίμα τους Θεόυς σου γιατί, μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά αν υπάρχουν… Αυτό βέβαια εμπεριέχει και φόβο, αλλά δεν ισχύει».

«Πιστεύω ότι οι Θεοί μου είναι η ζωή. Η ζωή σε κάθε της μορφή. Οφείλω να τη σέβομαι και αυτό με κάνει καλύτερο άνθρωπο» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια η Μαίρη Σταυρακέλλη.

Παράλληλα, η ηθοποιός παραδέχθηκε πως «θέλω να κάνω πράγματα που μου φέρνουν χαρά. Θέλω να είμαι με ανθρώπους που δεν είναι τοξικοί. Μεγαλώνοντας βρήκα ένα μυστικό. Έχω μάθει να βάζω φρένο στο χρόνο. Είμαι παρούσα και στα καλά και στα κακά».

Η Μαίρη Σταυρακέλλη σε μια επιλεκτική εμφάνιση στο «φλΕΡΤ».