Η Μαίρη Μηνά στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη – «Δε δέχτηκα αμέσως να είμαι η Αγγελική»

Μαίρη Μηνά

"Μετά πήγα ομοιοπαθητικά γιατί είχα μία φοβία με την έκθεση. Το 2020 μου έμαθε πολλά, μπες στα βαθιά και κάνε αυτό που σε τρομάζει" ανέφερε η Μαίρη Μηνά.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Μηνά στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στη Ναταλία Γερμανού. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για το πως αποδέχτηκε την πρόταση να υποδυθεί την Αγγελική στην ομώνυμη σειρά του Alpha.

«Δεν δέχτηκα αμέσως να είμαι η Αγγελική όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Κάναμε μία συνάντηση όπου ήταν ο Στέφανος Πλάτσος κι ο Κώστας Σούσουλας και μιλήσαμε εφ’ όλης της ύλης περί τίνος πρόκειται και ποιος θα είναι ο ρόλος. Έπειτα πήρα αρκετό χρόνο γιατί θα ήταν πολύ μεγάλο άλμα. Η πρόταση ήρθε μετά την πρώτη καραντίνα όπου σε όλους μας φαντάζομαι, είχαν ανακατευτεί διάφορα κι ήμασταν σφιγμένοι για το που πάμε. Οπότε πήρα χρόνο για να το σκεφτώ και να δω αν μπορώ να το στηρίξω σε βάθος χρόνου. Μετά πήγα ομοιοπαθητικά γιατί είχα μία φοβία με την έκθεση. Το 2020 μου έμαθε πολλά, μπες στα βαθιά και κάνε αυτό που σε τρομάζει.

Είχα κάνει πολύ μικρές συμμετοχές αλλά δεν το είχα σκεφτεί για πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν ήταν εύκολο λόγω έκθεσης αλλά ούτε το απέρριπτα.»