Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια συγκλονιστική συνέντευξη τρεις μέρες πριν το σοβαρό ατύχημα

Μαίρη Χρονοπούλου

Δείτε όλα όσα είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται διασωληνωμένη στην εντατική του Ευαγγελισμού και η κατάσταση της υγείας της είναι αρκετά κρίσιμη, με τους γιατρούς να ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

Τρεις μέρες πριν πάθει το σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι της, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Γιάννη Αρμουτίδη και η συγκεκριμένη συνέντευξη προβλήθηκε σήμερα στον αέρα του Open.

«Σκέφτομαι να φύγω από την Παιανία και να πάω στο κέντρο. Δεν έχω όρεξη πλέον για πάρτι γύρω από την πισίνα μου γιατί πέρυσι κόντεψα να πνιγώ. Το φλερτ υπάρχει παντού. Ο πρίγκιπας Νικόλας είναι εξαίρετος τύπος. Οι ρόλοι μου μού έβαλαν τη στάμπα της… προσβασιμότατης γυναίκας, όχι σοβαρών ηθών και ότι έχω άσχημη διαγωγή. Οι ρόλοι μου με έκαψαν.

Οι άντρες της ζωής μου με ζήλευαν λες και ήμουν η Λουκρητία Βοργία. Μου λείπει η αγκαλιά και η τρυφερότητα. Ήμουν άτυχη στην ερωτική μου ζωή και δεν μπόρεσα να αποκτήσω παιδιά. Περιμένω να έρθει χαρά και πίστη στη ζωή μου, περνάω μια άσχημη εποχή», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Χρονοπούλου στη συνέντευξή της.