«Η Μαίρη Χρονοπούλου μου έλεγε: Λαμαρίτσα μου είμαι ευχαριστημένη και ό,τι έχω θα το δώσω σε εσένα»

Μαίρη Χρονοπούλου

"Δεν ήταν κάτι κρυφό. Εγώ ούτε σκάλισα, ούτε πίεσα, ούτε τίποτα και έγινε ό,τι έγινε. Δεν ήταν κάτι καινούργιο που άκουσα τώρα".

Μεγάλο μέρος της περιουσίας που άφησε η Μαίρη Χρονοπούλου φαίνεται ότι ήταν για την πρώτη της οικιακή βοηθό, την κ. Λαμάρα, η οποία ζει στην Γεωργία. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Super Κατερίνα και εξέφρασε τα συναισθήματά της για την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού και όσα είχαν μοιραστεί.

«Το 2001 ήταν που ήρθα και 2021 έφυγα γιατί γέρασα κι εγώ. 20 χρόνια δεν είναι λίγο, είναι μία ολόκληρη ζωή. Μου λείπει πάρα πολύ αφάνταστα. Και η Ελλάδα μου λείπει και κ κυρία Μαίρη. Όταν σκέφτομαι ότι θα έρθω στην Ελλάδα και δεν θα είναι η κυρία Μαίρη τρελαίνομαι. Την βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου, ορκίζομαι. Ήταν πραγματική κυρία απέναντί μου. Αυτό που μου έλεγε είναι έλα κάτσε μαζί μου. Κάποτε όλα τελειώνουν, γέρασα κι εγώ. Στα 70 μου χρόνια δεν θέλω να δουλέψω άλλο. Την εξυπηρέτηση που χρειαζόταν η κυρία Μαίρη, εγώ άλλο δεν μπορούσα» είπε για την Μαίρη Χρονοπούλου.

«Αυτό έλεγε πάντα. Έλεγε ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί σου Λαμαρίτσα μου και ό,τι έχω θα το δώσω σε εσένα. Δεν ήταν κάτι κρυφό. Εγώ ούτε σκάλισα, ούτε πίεσα, ούτε τίποτα και έγινε ό,τι έγινε. Δεν ήταν κάτι καινούργιο που άκουσα τώρα. Πάντα μου το έλεγε. Δεν μπορούσα να έρθω στην κηδεία γιατί είχα πρόβλημα. Σύνταξη έχω πάρα πολύ λίγο και δεν είχα τόσα πολλά λεφτά. Έκανα εδώ προσευχές και άναψα και κερί, αλλά δεν μπορούσα να έρθω εκεί. Δυστυχώς δεν μπορούσα. Πάντως εγώ τη θυμάμαι πάντα και δεν θα την ξεχάσω ποτέ.» κατέληξε.