Η Μαίρη Αργυριάδου «καρφώνει» την Ελίνα Παπίλα: «Δεν πήρε πουθενά τη δική της ευθύνη, έφταιξαν όλοι οι άλλοι εκτός από αυτήν;»

Μαίρη Αργυριάδου

"Στην ουσία "έδωσε" την αρχισυνταξία, το κανάλι, τη θεματολογία, το timing... και δεν είπε ποτέ: έφταιξα κι εγώ, ρε φίλε!".

Τη συνέντευξη που έδωσε η Ελίνα Παπίλα το πρωινό του Σαββάτου (6/4) στη Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε νωρίτερα σήμερα (8/4) η παρέα του Breakfast@Star. Η Μαίρη Αργυριάδου πήρε τον λόγο για να επικρίνει τη στάση που κράτησε η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, αναφορικά με το μοίρασμα των ευθυνών στην αποτυχία της εκπομπής «Είμαστε Μαζί» πέρσι στον ΑΝΤ1.

«Όταν είσαι σε έναν χώρο και δεν έχει 30 χρόνια εμπειρίας αλλά έχεις άποψη, αν κάτι δεν σου κολλάει και έχεις επιχείρημα, δεν σου στερεί κανείς το δικαίωμα να το εκφράσεις», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου, με τη Μαίρη Αργυριάδου να παρατηρεί:

«Αυτό που είπε είναι ότι εγώ εξέφρασα κάποια προβλήματα αλλά δεν σημαίνει ότι έγιναν κιόλας. Μου είπαν: εμείς, κορίτσι μου, είμαστε 30 χρόνια στον χώρο, δεν θα μας πεις εσύ».

«Εμένα αυτά δεν με πείραξαν καθόλου και τα θεωρώ απόλυτα νορμάλ. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ότι είπε για τη συγκυρία με τα Τέμπη, ότι άλλαξε η θεματολογία της εκπομπής, ότι ήταν να ξεκινήσουν άλλη ημερομηνία… είπε για όλους, για τους συνεργάτες και τα λοιπά αλλά δεν πήρε καθόλου το δικό της μερίδιο ευθύνης», σχολιάζει η δημοσιογράφος του Star για την Ελίνα Παπίλα.

«Στην ουσία «έδωσε» την αρχισυνταξία, το κανάλι, τη θεματολογία, το timing… και δεν είπε ποτέ: έφταιξα κι εγώ, ρε φίλε! Δηλαδή οριακά έφταιξε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που δεν ήταν καν στην εκπομπή», τόνισε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Μαίρη Αργυριάδου.

«Το μόνο που είπε είναι ότι «εγώ πήγα με αγνές προθέσεις». Δεν είπαμε ότι πήγες με μύχιες προθέσεις. Ακούσατε πουθενά να το λέει; Πες το», κατέληξε στο σχόλιό της η Μαίρη Αργυριάδου για την Ελίνα Παπίλα.