Η Μάγκυ Ταμπακάκη για το bullying που δέχτηκε – «Ήμουν η χοντρή της τάξης, με έλεγαν παχύδερμο»

Μάγκυ Ταμπακάκη

Δείτε όλα όσα είπε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Μάγκυ Ταμπακάκη, η οποία μίλησε για το MasterChef, αλλά και για το bullying που δέχτηκε σε μικρή ηλικία.

«Όχι έχω κάνει έως τώρα, το 70% το χρωστάω στο MasterChef. Αν δεν υπήρχε το MasterChef δε θα με γνώριζε κανείς. Το 2017 είχα έρθει από την Ιταλία, μόλις είχα τελειώσει τη σχολή μαγειρικής, οπότε η μόνη λύση θα ήταν να πάω σε κάποια κουζίνα και να κόβω σαλάτες. Μόνο το παιχνίδι δε φτάνει, πρέπει να δείξεις μαγειρικό και ανθρώπινο χαρακτήρα, που θα καλέσει τις δουλειές.

Μια γυναίκα πρέπει να μπει ανάμεσα στους τρεις κριτές. Οι γυναίκες μαγείρισσες δεν υπάρχουν πουθενά στην οθόνη. Σίγουρα δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να γίνω κριτής στο MasterChef των μεγάλων. Το να γίνω κριτής ίσως είναι ένα όνειρο που υπάρχει πίσω στο κεφάλι μου», είπε αρχικά η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Για το bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρή, η Μάγκυ Ταμπακάκη είπε: «Όταν ήμουν μικρή μου έκαναν bullying για τα κιλά μου και αυτό το κόμπλεξ το κρατάω ακόμα. Ήμουν η χοντρή της τάξης, αυτή που δεν μπορεί να κάνει τις γυμναστικές επιδείξεις. Με έλεγαν γουρουνοκέφαλη, παχύδερμο. Πέρασα την παιδική και εφηβική μου ηλικία ως το αγοροκόριτσο με τα παραπανίσια κιλά, που δεν του έδινε και κανείς σημασία».