Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απαντά για τη δήλωση της σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

"Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τον σωματότυπο του Στάθη, αλλά λέω, είναι δυνατόν να ντρέπεται μόνο η κοπέλα και να μην ντρέπεται και ο ίδιος;", αναρωτιέται η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος απάντησε πριν από λίγες μέρες η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Η δήλωσή της, ωστόσο, δημιούργησε αντιδράσεις και η ίδια βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Love It για να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο»;

Σήμερα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου…

«Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τον σωματότυπο του Στάθη, αλλά λέω, είναι δυνατόν να ντρέπεται μόνο η κοπέλα και να μην ντρέπεται και ο ίδιος; Γιατί πρέπει να νιώθει άσχημα η γυναίκα και δεν νιώθει άσχημα και ο άντρας; Φυσικά και δεν κάνω bodyshaming.

Δεν έχω κανένα μένος απέναντι στον Στάθη, ίσα ίσα που μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Έβλεπα την εκπομπή με χαρά, με αγάπη. Στενοχωρήθηκα που φέρθηκε έτσι. Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έχει κάνει και δεν θέλω να πάρω το μέρος του. Απλά, είναι τραγικό και για την κοπέλα και γι’ αυτόν», είπε.